Macworld, digital utgåva
661
post-template-default,single,single-post,postid-661,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Macworld, digital utgåva

Macworld, digital utgåva

MacWorld har lagt ner sin pappersutgåva, när chefredaktören på MacWorld meddelar detta så är det en dyster känsla som far över mig.

Jag måste säga att det är tråkigt att flera tidningar går över helt till digitala kanaler.
Jag menar, vad kan vara bättre än en färsk tidning direkt från tryckeriet samtidigt som man inmundigar en god kaffekopp med gofika.

Jag har läst MacWorld sedan mitten av 90-talet och då fanns även den utomordentligt intressanta konkurrenten MacPressen, som jag personligen gillade bättre. MacWorld var för mig mera för professionella, där MacPressen riktade in sig mer till vanliga Mac-människor. Jag får väl helt enkelt börja den digitala versionen, men lite sorgligt är det ändå.