Alice Cooper
1047
post-template-default,single,single-post,postid-1047,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Alice Cooper

Alice Cooper

I går var jag på Gröna Lund för att titta på Alice Cooper jag har faktiskt aldrig varit på en Alice konsert förut måste säga att det var väldigt bra.

Vi började på Olerarys i Vällingby för lite lunch för att sedan åka in till Grönan rätt så tidigt om det skulle vara mycket folk och trängsel. Vi klev in genom grindarna strax före 15:30 och rätt så lugnt, vi hann släcka törsten inne på Tyrol och åka “kvasten” då vi började se folk välla in. Efter det var det stört omöjligt gå in på någon servering om man inte ville står i kö över en halv timme, vilket vi inte ville utan vi nöjde oss med kaffe och väntade tills konserten började.

När han körde i gång med Hello hooray så var det rock hela vägen till slutet förutom 4 covers på slutet.

Jag läste att det var c:a 16000 i publiken vilket förklarar trycket när vi var nästan framme vid scen, efter halva konserten så bestämde vi oss för att gå längre bak för att få lite bättre överblick.

Bild lånad från rockbladet.se